A lézeres tetoválás eltávolítás lényege

A lézeres tetoválás eltávolítás lényege

A lézeres tetoválás eltávolítás lényegeA tetoválás készítés egyik sajátossága, hogy az elkészített tetoválást örökké élvezheted elkészítése után. Mi a helyzet akkor, ha egy idő után meggondolod magad, és el szeretnék távolíttatni tetoválásod? Szerencsére manapság már lehetőség van erre, köszönhetően a modern lézerkészülékeknek.

A lézeres tetoválás eltávolítás felváltotta a plasztikai sebészet eltávolító megoldásait. A plasztikai sebészeti megoldások gyakran heget hagytak, sokkal nagyobb beavatkozással jártak, mint a lézeres megoldások.

A lézeres tetoválás eltávolítás során a lézer lebontja a bőrbe juttatott tintát, amely aztán természetes módon felszívódik. Mivel a tetoválás során a tintaszemcsék olyan nagy méretben vannak bejuttatva a bőrbe, amelyeket a szervezet nem tud lebontani, így szükség van erre a lebontásra.

A lézeres eltávolítás további előnye, hogy nem tesz kárt a környező szövetekben, csak a tintát, festéket bontja le, így nincs rossz hatással a páciens egészségére, bőrére.

A tetoválás eltávolítást egy felmérő vizsgálat előzi meg, ahol megállapítják a kezelések várható számát, és bemutatják az eltávolítás menetét, folyamatát. Főleg a nagyobb méretű tetoválások esetén lesz szükség több alkalomra a teljes eltávolításhoz, plusz egyéb tényezőktől is függ a szükséges kezelések száma. Ilyen pl., hogy minél régebben készült a tetoválás, annál nehezebb az eltávolítása, a világos színű tetoválások eltávolítása tovább tart, ahogy a több színű tetoválásoké is.


Comments are closed.