Hogyan készíts kiváló weboldalt?

Hogyan készíts kiváló weboldalt?

Hogyan készíts kiváló weboldalt?A kiváló honlap elkészítése nehéz feladat, ennek megfelelően számos dologra kell odafigyelni, amire nem is gondolnál elsőre, ha olyan weboldalt szeretnél, ami pénzt hoz, tudhatjuk meg a https://www.netfort.hu weboldal készítéssel foglalkozó honlapon.

Az első feladat, hogy a honlap minden része gyorsan töltődjön be és problémamentesen működjön. Ha erre nem figyelsz oda, megfelelhetsz a többi követelménynek, de a látogatók nem fogják kivárni, hogy azokkal szembesüljenek, hanem érkezés után közvetlenül továbbállnak. A problémamentes működés része, hogy a linkek működjenek a weboldalon, és a megfelelő helyekre vezessenek.

A design legyen letisztul, egyszerű, de mégis esztétikus, könnyen használható, értelmezhető. Itt gondolni kell a színvilágra, az oldalak elrendezésére, a betűk típusának és méreteinek helyes megválasztására egyaránt.

A honlap képei legyenek jó minőségűek, de kis méretűek (a sebesség miatt), és törekedni kell arra is, hogy ne tucatképeket, hanem egyedi, saját fotókkal töltsd fel az oldalakat, mivel a tucatképek negatív hatást válthatnak ki az emberekben.

A következő feladat, amire oda kell figyelni, a minőségi tartalom. Ha semmi érdekes, hasznos információval nem szolgálsz a látogatóknak, akkor nem lesz okuk honlapodat látogatni, azon időt eltölteni. Ha céges weboldalad van, akkor minden szükséges információ legyen rajta vállalkozásodról. A tartalmak általában legyenek örökzöldek, hogy aki hónapok, évek múlva találna rá a cikkekre, bejegyzésekre, az is megtalálja, amit keres.


Comments are closed.