A közvetlen, gyártótól történő vásárlás előnyei

A közvetlen, gyártótól történő vásárlás előnyei

A közvetlen, gyártótól történő vásárlás előnyeiAzok a kereskedők, melyek nem saját maguk készítik az árusított termékeket, választási lehetőség előtt állnak, hogy honnan szerzik be ezeket a termékeket. A két legnépszerűbb megoldás a gyártól történő vásárlás és a nagykertől történő beszerzés. Szinte minden területen lehet gyártót találni, pl. hazai gyártó a Bsw Kft., amely textilipari termékek gyártásával foglalkozik. Bejegyzésünkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy milyen előnyökkel jár, ha közvetlenül a gyártól vásárolunk.

Általában olcsóbb

Mivel nincs közvetítő, így nem is kell az ő profitját megfizetnünk. Természetesen egy nagykereskedés nagyobb tételben vásárol a gyártótól, mint mi, így gyakran kapnak kedvezményeket, de ha a kedvezményre rászámoljuk a profitot, amivel továbbadják a termékeket, nagyon ritkán lesz csak alacsonyabb az ár, mint közvetlen vásárlásnál.

Magasabb minőség

Minél több kézen megy keresztül egy termék, mielőtt megvásároljuk, annál nagyobb az esélye, hogy az adott terméknek valamilyen problémája legyen. A sokszoros szállítás, pakolás miatt a biztonságosan csomagolt terméknél is elő fog fordulni, hogy megrongálóknak, összetörnek.

Közvetlenül a gyárból történő elszállítás során azonban jóval kisebb az esélye a sérüléseknek, megrongálódásnak, különösen akkor, ha mi szállítjuk el a megvásárolt termékeket.


Comments are closed.