Nyári programok Szigetváron

Nyári programok Szigetváron

Nyári programok SzigetváronA nyár minden városban a rendezvények, a kikapcsolódás, a programok időszaka. Nincs ez másképp Szigetváron sem, ahol az éve melegebb hónapjaiban számos rendezvénnyel állnak az érdeklődők részére. A szigetvári programok nagy része a helyi Kemping területén kerül megrendezésre, ahol az egész nyár folyamán kikapcsolódhatnak a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

A nyári programokat a foci Bajnokok Ligája döntőjének élő közvetítése nyitja, valamint Kis Grófo koncertje. Ezt követően minden hétvégén kerül megrendezésre valamilyen rendezvény, pl. június második hétvégéjén még a foci marad főszerepben, a Nemzetek Ligája döntőjének közvetítésével.

Június közepén véget ér a tanítás, amit a Kemping is megünnepel egy egész estés tanévzáró bulival, ahol az év tanára és diákja is megválasztásra kerül.

Június végén az egészség kerül a központba egy egészség nappal, ahol megválasztásra kerül az év egészségügyi dolgozója és az év sportolója is.

A gyerekek is kikapcsolódhatnak a Kempingben a nyár folyamán, július végén egy teljes gyereknapon, valamint a hétköznapokon a táboroztatásoknak köszönhetően 6*5 napon keresztül szerveznek programokat a 8-12 éves gyerekek számára.

Augusztusban a zene kerül előtérbe, köszönhetően az immár több éve megrendezésre kerülő, 14 koncertet tartalmazó SzigetváRock fesztiválnak, valamint egy zenei tehetségkutatónak.

A nyárt egy autós, motoros fesztivállal zárják a szervezők, ahol lesz felvonulás, bemutatók, valamint koncertek is.


Comments are closed.