Konténer rendelés és bérlés

Konténer rendelés és bérlés

Konténeres lakóegység , általában rövidítve KHE (és néha konténeres lakóegységben vagy CLU ) a neve, hogy egy ISO szállítókonténerből előregyártott egy élőhelyén. Az ilyen tartályokat lehet szállítani a konténerszállító hajók , vasúti kocsik , repülőgépek és teherautók , amelyek szállítására alkalmas intermodális teherszállítás rakomány. Konténer rendelés Pécs

Konténer házegységek kapcsolódik a telek és földterület egy bizonyos ideig, hogy szükség van a vízellátás és földmunkák, villany, telekommunikáció, stb Plug-in város egy olyan fogalom, hogy fejlődik, ahogy egyre több egységet tud mozogni az intermodális eszközöket hozta fel a piacon. Helyi oldal tehát a legfontosabbnak a megfelelő konténer lakóegység használatát. Egy példa a CLU ház a Tartós Szabadság Művelet – Afrika szarva bázis (Camp Lemonnier ) a Dzsibuti .

Moduláris konténereket általában nevezik isotainers . Egyes katonai alkalmazások, a szleng “Combat lakóegység”, vagy “doboz” is szerzett elfogadását.

Először által kifejlesztett Malcom McLean szállítható rakomány, áruszállító konténerek ellenállni sok a visszaélés. Árukonténer Ház egyre több és több népszerű. Szállítás konténer építészet egyik formája architektúra acél intermodális konténerek (konténereket) szerkezeti eleme.

Hátrányai

Hőmérséklet
Steel vezeti a hőt nagyon jól használt edények emberi tartózkodásra olyan környezetben, ahol szélsőséges hőmérséklet-ingadozások általában jobbnak kell szigetelt, mint a legtöbb tégla, tömb vagy fa szerkezetek.

Rugalmasság hiánya
Bár konténereket össze lehet együtt létre nagyobb területre, ami terek különböző alapértelmezett méret (20 vagy 40 láb) drága és időigényes. Konténerek tovább, mint 40 láb nehéz lesz navigálni az egyes lakóterületek.
páratartalomMint fentebb említettük, egyetlen falú acél vezeti a hőt. A mérsékelt éghajlaton, nedves belső levegő lecsapódik ellen acél, egyre nyirkos. Rust képezi majd, ha az acél jól lezárt és szigetelt.

Építési telek
A mérete és súlya a konténerek, a legtöbb esetben, megkövetelik, hogy elhelyezhető egy daru vagy targonca. Hagyományos tégla, blokk és fűrészáru építési anyagok gyakran kézzel mozgatható, akár felső történeteket.

Építési engedélyek
Használata acél építési, miközben elterjedt ipari épületek, nem alkalmazzák széles körben a lakossági szerkezetek. Beszerzése építési engedélyek lehet nehézkes egyes régiókban miatt az önkormányzatok nem látta ezt az alkalmazást megelőzően. Ugyanakkor az USA-ban bizonyos hajózási konténer lakások épültek kívül a város rendezési kódját; ez azt jelenti, nem építési engedély volt szükség.

Kezelése fa padló
Ahhoz, hogy ausztrál kormány karantén követelmények legtöbb konténer padló előállítva kezelik rovarölő réz (23-25%), króm (38-45%) és az arzén (30-37%). Mielőtt az emberi lakhatásra padlóval kell távolítani, és biztonságosan ártalmatlanítani. Egységek acél padló előnyösebb lenne, ha rendelkezésre áll.

Cargo kiömlések
A konténer szállítására sokféle rakomány élettartamuk során. Kiömlés vagy szennyeződés történt a belső felületek és meg kell tisztítani, mielőtt lakás. Ideális esetben az összes belső felületet meg kell szemcseszórással fémtiszta, és újra festett, nem toxikus festékkel rendszer.

Oldószerek
Oldószerek felszabaduló festékek, tömítőanyagok gyártás során alkalmazott káros lehet.

Kár
Míg szolgáltatás, tartályok megsérültek a súrlódás, kezelési ütközések, és erőt a nehéz terhek általános közben hajó átvonulás. A vállalat megvizsgálja konténerek és arra kényszeríti őket, ha vannak repedt hegesztések, sodrott kereteket, vagy apró lyukakat találtak, többek között hibák.
gyengeségek
Bár a két végét egy konténer rendkívül erős, a tető nem. A határ 300kg ajánlott.

 

 

Comments are closed.